Magasin.dk bruger cookies
For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere
Arrow left Arrow Right Menu ikon Checkmark Close Facebook ikon Favorit ikon Instagram ikon Linkedin ikon Service ikon Location Pin Magasin Indent Snapchat ikon Bruger avatar YouTube ikon Brands Search Reset Icon
Arrow left Arrow Right Menu ikon Checkmark Close Facebook ikon Favorit ikon Instagram ikon Linkedin ikon Service ikon Location Pin Magasin Indent Snapchat ikon Bruger avatar YouTube ikon Brands Search Reset Icon
Opskrift

Hvid chokoladebar med matcha, tørrede bær og pistaciekerner

Den lækre hvide chokolade får et gevaldigt sundhedsboost, når der det grønne matcha-pulver tilsættes.

Hvis påske- eller fredagshyggen skal opgraderes, så der også ryger lidt sundt indenbords, skal du prøve at lave denne chokolade med matcha. Matcha-pulveret er nemlig kendt for sine sundhedsfremmende egenskaber, og derfor bliver chokoladen knap så syndig. Eksempelvis er matha fyldt med masser af antioxidanter, fibre, klorofyl og vitaminer, og pulveret er samtidig med til at booste forbrændingen og brænde kalorier. Så kan chokoladen nydes med lidt bedre samvittighed. Opskriften er udviklet af Sif Orellana, og du kan købe alle ingredienser i Mad&Vin i Magasin. Hvis du er sulten efter mere, kan du også besøge spisestedet Greenilicious i Magasin Aarhus, som Sif er medstifter af. Her er menukortet fyldt med lækre sunde retter, som bestemt er et besøg værd.

  • Ingredienser
  • 300 gram hvid chokolade
  • 1 tsk matcha pulver
  • 2 spsk tørrede granatæblekerner (eller lignende)
  • 2 spsk hakkede pistaciekerner
  • Drys
  • Lille drys matcha pulver

Sådan gør du

Smelt chokoladen, bland matcha pulveret i.

Spred blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys med tørrede granatæblekerner og hakkede pistacier. Lad blandingen størkne (evt. i fryseren eller udenfor, hvis det er koldt). Drys med lidt matchapulver.

Skær eller bræk chokoladen ud i mindre stykker.