Magasin.dk bruger cookies
For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere
Arrow left Arrow Right Menu ikon Checkmark Close Facebook ikon Favorit ikon Instagram ikon Linkedin ikon Service ikon Location Pin Magasin Indent Snapchat ikon Bruger avatar YouTube ikon Brands Search Reset Icon
Arrow left Arrow Right Menu ikon Checkmark Close Facebook ikon Favorit ikon Instagram ikon Linkedin ikon Service ikon Location Pin Magasin Indent Snapchat ikon Bruger avatar YouTube ikon Brands Search Reset Icon
Portræt

Mød Amalie Fischer i Styleduellen

Vi har fået os en snak med den 22-årige modeblogger, Amalie Fischer, der deler ud af sine bedste fashion tips og fortæller om sine fashion forbilleder.

I denne sæson af Styleduellen kan du møde fashionable Amalie Fischer, der har fingeren på pulsen når det kommer til fashion og styling. Som opvarmning til Styleduellen, der løber af stablen henover sommeren, har vi taget en snak med Amalie om fashion do's & dont's og lidt mere:  

 

Hvad er dine bedste fashion/styling tips?

”Be bold! Det er bare med at sammensætte farve, print, og mønstre. Jeg synes, at sort tøj er mega kedeligt – det er sjovere at have en masse farver på, så folk tænker: WOW!”

 

Hvad er dit bedste fashion tip til denne sommer?

”En sød sommerkjole over et par jeans, et par slingback sandaler og en oversized jakke over skuldrene - det er mit perfekte sommeroutfit! Slingback sandaler er det bedste sommer-item, da de har en lille hæl og derfor gør dine ben flotte.”

 

Hvem er dit fashion forbillede i 2017?

”Valentina Muntoni. Hun har den fedeste stil med ripped jeans, korte sommerkjoler, masser af smykker og laidback makeup og hår.” 

Hvad har du altid i tasken?

”Min ansigtsmist fra Mario Badescu, min læbepomade fra Homéoplasmine, min medicin (mod min alvorlige allergi) og en semimørk læbestift – den pifter alting op, hvis jeg pludselig skal noget spændende.”

Hvad er din top 3 i klædeskabet lige nu?

”Mine nyindkøbte second-hand jeans fra Levi's, mine sandaler fra Gestuz og alle mine T-shirts med statement tekster.”

  

Hvad glæder du dig mest til denne sommer?

”Jeg glæder mig så vanvittigt meget til at være med i Styleduellen! Jeg ELSKER at style og ser frem til at se nærmere på trends, beauty og lære de andre piger at kende. Det bliver en fest!”

 

Få Amalies perfekte sommeroutfit: