Magasin.dk bruger cookies
For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere
Arrow left Arrow Right Menu ikon Checkmark Close Facebook ikon Favorit ikon Instagram ikon Linkedin ikon Service ikon Location Pin Magasin Indent Snapchat ikon Bruger avatar YouTube ikon Brands Search Reset Icon
Arrow left Arrow Right Menu ikon Checkmark Close Facebook ikon Favorit ikon Instagram ikon Linkedin ikon Service ikon Location Pin Magasin Indent Snapchat ikon Bruger avatar YouTube ikon Brands Search Reset Icon
Portræt

Slow Coffee, tak! En god kop kaffe tager sin tid.

Hvis du stadig ikke har smagt slow coffee, så kan det kun gå for langsomt med at hoppe med på vognen. Og nu har BODUM gjort det nemt for dig at lave den langsomme kaffe med deres elektriske brygger.

BODUM og kaffebrygning

Der er løbet meget kaffe igennem siden stifteren Peter Bodum tilbage i 50’erne introducerede Santos -vakuum kolbekanden som på sin tid var revolutionerende. Ikke kun fordi den bryggede aromatisk og velsmagende kaffe på kort tid. Men også på grund af det patenterede filter. En fast bestanddel af kaffebryggeren, så man ikke skulle bruge hverken bomuld-eller papirfilter. Selv dengang kunne man sige, som vi gør i dag: ”Make taste. Not waste”. 

I dag skal alt gå stærkt. Og indimellem føler du måske også, at du løber med 180 km i timen døgnet rundt. Men det er vigtigt at huske på, når det hele er ved at løbe løbsk, at det, at tage sig god tid, ikke skal undervurderes!

Netop god tid er sjælen i alt, hvad det dansk grundlagte BODUM står for. Og BODUM har siden begyndelsen haft en helt særlig passion for gode bryggemetoder; Vakuum, Pour Over og French Press. Derudover kræver den gode kop kaffe også gode kaffebønner, den helt rigtige temperatur og endnu engang – god tid.

Slow coffee

BODUM introducerede i foråret ePEBO, der er en elektrisk kaffebrygger. Den er en videreudvikling af den klassiske PEBO-vakuum kaffebrygger der var det første produkt BODUM fik i sortiment i 50erne. Selve brygningen på ePEBO foregår med stor respekt for den tid, en optimal vakuum kaffebrygning skal tage. Som ved en god brygning på en stempelkande tager det også 4 minutter. Dertil skal lægges den tid, ePEBO bruger på at opvarme vandet til den optimale bryggetemperatur på 94 grader C og der dannes vakuum.

Hvis du ikke allerede har smagt slow coffee brygget på denne metode, kan det kun gå for langsomt med at få det prøvet. I hele uge 41 kan du komme ind i Goodie Surprise-området og smage kaffe, som er brygget på netop Bodums nye ePebo. 


Du kan få et stort udvalg af BODUMs produkter i Magasins forretninger og på Magasin.dk.