Magasin.dk bruger cookies
For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere
Arrow left Arrow Right Menu ikon Checkmark Close Facebook ikon Favorit ikon Instagram ikon Linkedin ikon Service ikon Location Pin Magasin Indent Snapchat ikon Bruger avatar YouTube ikon Brands Search Reset Icon
Arrow left Arrow Right Menu ikon Checkmark Close Facebook ikon Favorit ikon Instagram ikon Linkedin ikon Service ikon Location Pin Magasin Indent Snapchat ikon Bruger avatar YouTube ikon Brands Search Reset Icon
Opskrift

Saftige sliders med syltede rødløg, avocadocreme og spicy chimicurri

De lækre mini burgere er perfekte til sommerens grillfester!

  • Ingredienser
  • 6 - 8 sliders boller
  • 500 g hakket oksekød,
  • 1-2 spsk. Purple Haze BBQ rub
  • Ærtespirer eller andet grønt
  • Syltede rødløg
  • 4 rødløg
  • 1 dl æbleeddike
  • 1 dl vand
  • 3 spsk. sukker
  • 5 peberkorn
  • et nip timian
  • 1 tsk. salt
  • Avocadocreme
  • 2 avocado
  • 1 lime
  • et nip salt
  • Chimichurri sauce
  • 2-3 håndfulde bredbladet persille uden stilke
  • 1/2 tsk tørede Dilips Chiliflager
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 spsk. Hvidvinseddike
  • 2-3 hvidløgsfed
  • saften af en lime
  • salt og peber

En skøn mundfuld af saftig bøf, syltede rødløg, avocadocreme og spicy chimicurri sauce – det lyder virkeligt lækkert, ikke? Det er det også! Sliders er et sikkert hit, når solen står højt på himlen, og vil du imponere dine gæster og gøre bøffen ekstra indbydende, så prøv at tilsætte Purple Haze-krydderiet fra Mill & Mortar, der er en nyskabende BBQ rub. Krydderiet giver en hel særlig smag til kødet takket været blandingen af solbærpulver, sort peber, ingefær, nigella, timian samt et touch af chili og koriander og kan også bruges til fisk og grøntsager.

Server de små sliders som en mættende snack eller som en selvstændig hovedret med fritter eller grillede rodfrugter.


Sådan gør du

Syltede rødløg
Kog eddike, vand, sukker, peberkorn, timian og havsalt til en lage, skær rødløget i fine både og kog sammen med lagen i 8-10 min. Sigt lagen fra.


Chimichurri
Blend eller knus alle ingredienserne i en morter, smag til med salt og peber. Konsistensen skal være som pesto.


Avocadocreme
Mos avocadokødet med en gaffel, tilsæt lime og salt.


Bøffer
Rub Purple Haze ind i kødet, form 6 små bøffer og grill dem på en varm grill.

Lun herefter bollerne, flæk dem og smør med avocadocreme. Kom ærtespirer, bøf og syltede rødløg på bollen, top med chimichurri (eller pesto) og server straks.