Magasin.dk bruger cookies
For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere
Arrow left Arrow Right Menu ikon Checkmark Close Facebook ikon Favorit ikon Instagram ikon Linkedin ikon Service ikon Location Pin Magasin Indent Snapchat ikon Bruger avatar YouTube ikon Brands Search Reset Icon
Arrow left Arrow Right Menu ikon Checkmark Close Facebook ikon Favorit ikon Instagram ikon Linkedin ikon Service ikon Location Pin Magasin Indent Snapchat ikon Bruger avatar YouTube ikon Brands Search Reset Icon
Portræt

”Frihed til at bevæge sig” Mini A Tures nye kollektion

Hvis det står til Mini A Ture, så skal børn have lov til at være børn, hvad det så indebærer af skrabede knæ og løssluppen fantasi. Men uden at gå på kompromis med trends.

Siden 2002 har det danske brand Mini A Ture leveret trendy tøj til de mindste i højeste kvalitet. Målet har fra starten af været at skabe et fashion brand til børn, som børnene selv er vilde med, fordi det er finurligt med prints og farver, men samtidig er behageligt at have på, når der tumles og leges.

Vi har talt med folkene bag det succesfulde mærke i forbindelse med, at alle de nye styles er landet på hylderne i Magasin.

Hvilke tanker gør I jer om børn, når I designer?
Vi tror på, at børn skal være frie, selvsikre og lykkelige. De skal have frihed til at stå ved sig selv og have modet til at stå op for andre. Med Mini A Ture-tøj skal børn kunne bevæge sig ubesværet gennem livet og legende omfavne verden med et åbent sind. Alle børn skal accepteres og have troen på sig selv. Small is Free.

Hvad inspirerer jer?
Børns fantasi. Deres sans for kreativitet og den nysgerrighed, de naturligt har. Deres måde at skabe overraskende universer og finurlige historier, som ikke altid giver mening.

Hvad er jeres mission med Mini A Ture?
Vi ønsker, at børn med Mini A Ture kan udtrykke sig stilfuldt på deres helt egen måde. Vi går ikke på kompromis med hverken trends eller friheden til bevægelse. De små detaljer tæller. Small is Cool.

I er et skandinavisk brand. Hvilke krav stiller det?
Med vores skandinaviske rødder ved vi, hvordan skiftende vejrforhold kræver det rette tøj. Fra de magiske, lyse og varme sommerdage til de hyggelige, kolde og mørke vinteraftener – vores børn skal altid være klædt på til at møde verden. Small is Adventurous.

Hvad er jeres vigtigste værdier?
Ærlighed, ansvarlighed og grundigt arbejde. Alle leverandører og forhandlere er nøje udvalgt efter deres engagement i kvalitet og håndværk - og deres sikkerhed for ordentlige arbejdsforhold til alle ansatte. Vores drøm er gået i opfyldelse, og vores kollektioner bliver nu solgt i verdens storbyer. Vi designer med kant, stil og lethed, så børnene føler sig frie, smukke, eventyrlystne og fantasifulde. Vi kan godt lide at se det som, at vi med Mini A Ture værner om barndommens minder; de skrabede knæ, duften af legehus og følelsen af dalende snefnug, som smelter på tungen. Small is imaginative.