Magasin.dk bruger cookies
For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere
Arrow left Arrow Right Menu ikon Checkmark Close Facebook ikon Favorit ikon Instagram ikon Linkedin ikon Service ikon Location Pin Magasin Indent Snapchat ikon Bruger avatar YouTube ikon Brands Search Reset Icon
Arrow left Arrow Right Menu ikon Checkmark Close Facebook ikon Favorit ikon Instagram ikon Linkedin ikon Service ikon Location Pin Magasin Indent Snapchat ikon Bruger avatar YouTube ikon Brands Search Reset Icon
Opskrift

Cookies  med chocolate drops

Lækre, chewy og fyldt med skøn chokolade. Det bliver ikke meget bedre end disse skønne amerikanske cookies.

Sæt tænderne i de lækreste cookies, og kom i kagehimlen! De er fantastisk gode og perfekt sprøde, og det bedste af det hele er, at der er masser af chocolate drops i fra Valrhona. Det populære chokoladebrand har siden 1922 skabt chokolade i højeste kvalitet og er i dag en bestseller over hele verden. Deres drops passer perfekt til cookies, og du kan derfor være sikker på, at de lækre små kager bliver helt perfekte.

  • 12 stk.
  • 100 g smør, blødt
  • 155 g brun farin
  • 1 æg
  • 150 g mel
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1/4 tsk salt
  • 100 g chocolate drops fra Valrhona

Sådan gør du

Rør smør og brun farin godt sammen, indtil du får en cremet og let luftig konsistens. Tilsæt ægget. Rør derefter mel, bagepulver og salt i. Slut af med at vende chokoladedrops i.

Form til kugler, læg dem på en bageplade med bagepapir med god afstand imellem, tryk dem let flade.

Bag i 10-12 minutter ved 185 grader varmluft.