Magasin.dk bruger cookies
For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere
Arrow left Arrow Right Menu ikon Checkmark Close Facebook ikon Favorit ikon Instagram ikon Linkedin ikon Service ikon Location Pin Magasin Indent Snapchat ikon Bruger avatar YouTube ikon Brands Search Reset Icon
Arrow left Arrow Right Menu ikon Checkmark Close Facebook ikon Favorit ikon Instagram ikon Linkedin ikon Service ikon Location Pin Magasin Indent Snapchat ikon Bruger avatar YouTube ikon Brands Search Reset Icon
Portræt

”En god tjener læser sine gæsters behov”

Simon Bjerre-Pedersen fra Restaurant Tabu i Aalborg stiller for 3. gang op i konkurrencen om Årets Tjener. Læs her, hvor han spiser god mad i Aalborg.

Profil
Simon Bjerre-Pedersen

Simon bjerre-pedersen

"En god tjener er en nærværende tjener, der læser sine gæsters behov - om det er et stort behov for at konversere eller om det i højere grad er privatliv og fred, de ønsker sig."

Spændingen er stor, når landets dygtigste tjenere skal dyste om den ærefulde titel som Årets Tjener 2018 og dermed vinder Danmarksmesterskabet for professionelle tjenere. Magasins Mad & Vin elsker friske råvarer og god mad og har derfor valgt at bakke op om den store gastronomiske dyst, der løber af stablen den 18. marts 2018, med et sponsorat. Ajour har mødt de servicemindede talenter, der er nomineret til den eksklusive pris, og bringer løbende interviews med dem. I dag kan du møde Simon Bjerre-Pedersen, der er kok på Restaurant Tabu i Aalborg. 
Hvilke restauranter i Aalborg er dine favoritter? 
"Jeg spiser sjældent i Aalborg, men de bedste oplevelser har været på Applaus og CANblau Tapas Bar."
Hvor går du hen for et godt glas vin?
"Hvis jeg drikker vin i Nordjylland, er det på egne restauranter eller i privaten, hvis jeg fx er i Århus står S’vin bar gerne for skud."
Er der noget Aalborg mangler på den gastronomiske front? 
"Helt klart noget vegetarisk."

Hvor finder man byens bedste takeaway? 
"Det eneste Take Away, jeg køber, er sushi, og det skal være fra Kamii i Hjørring."

Få gode råd om perfekt borddækning af Simon Bjerre-Pedersen

Hvad er, i dine øjne, en god tjener? 
"En god tjener er en nærværende tjener, der læser sine gæsters behov - om det er et stort behov for at konversere eller om det i højere grad er privatliv og fred, de ønsker sig."
Hvorfor stillede du op til konkurrencen, og hvad glæder du dig mest til? 
"Det er 3. år jeg stiller op nu, og jeg har endnu ikke opnået en sejr. Jeg lover mig selv skiftevis, at jeg skal til at stoppe med konkurrencen, og at jeg ikke stopper, før jeg har vundet. Det kan være, at begge ønsker kan tilgodeses i denne omgang. Jeg glæder mig mest til dagen - det er en fed oplevelse, og der er et specielt bånd imellem tjenerne, både som venner og kollegaer. Vi er konkurrenter, men i den grad også venner."
Psstt... Kom forbi Magasin i Aarhus den 19. december mellem kl. 15-18 og mød Simon Bjerre-Pedersen, der med stor glæde demonstrerer sin viden indenfor vin og giver gode råd den perfekte bordopdækning.